Voorjaarsvergadering ChristenUnie Eemsdelta 22 april 2024

IMG_3070banner.jpgdinsdag 23 april 2024 14:33

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mariska Bosch neemt tijdelijk de functie van secretaresse waar en ook de huidige voorzitter ziet graag een vervanger voor hem binnen het bestuur. Een oproep dus aan vooral jongeren!

Voorjaarsvergadering ChristenUnie Eemsdelta in de Vredekerk in Loppersum. Na de opening -door voorzitter Bram van der Krieke- volgden de goedkeuring van het jaarverslag en het exploitatie verslag over 2023.

De secretaresse Alida Weisbeek-Feenstra is vanavond voor het laatst in functie. Na 13 jaar diverse functies te hebben uitgevoerd voor de ChristenUnie Loppersum/Eemsdelta is Alida nu lid van het Provinciaal Unie Bestuur provincie Groningen. De voorzitter bedankt Alida "voor het vele werk dat ze voor ons heeft verricht"

Het bestuur is dus op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mariska Bosch neemt tijdelijk deze functie waar en ook de huidige voorzitter ziet graag een vervanger voor hem binnen het bestuur. Een oproep dus aan vooral jongeren.
Meld je aan voor bestuur en/of kijk een keer mee met een fractievergadering! Zie voor adressen onze website: https://eemsdelta.christenunie.nl/
Voor de pauze is het woord aan fractievoorzitter Gert Drenth om een terugblik te geven op de activiteiten vanuit de Raad Eemsdelta, vervolgens geeft wethouder David de Jong (CU) een toelichting op zijn portefeuille en zijn persoonlijke ervaringen nu in Gemeente Eemsdelta.

Na de lekkere koffie en koek van de fam. Smid (PKN Loppersum-Maarland) vertelt Gebiedsregisseur Eemsdelta Bokko Jan Huitema meer over zijn functie binnen Gemeente Eemsdelta en wat hij samen met de inwoners kan betekenen voor de leefomgeving.Na een vruchtbare bespreking bedankt de voorzitter Bokko Jan Huitema en geeft hem nog wat leeftocht mee.
Na gebed van Meindert Joostens sluit de voorzitter de vergadering en wenst allen wel thuis.

Deze bijdrage van is Jan van Heerde, fractieassistent ChristenUnie Eemsdelta.
De fotoreportage vindt u aan de rechterzijde op deze website.

« Terug